jueves, 12 de febrero de 2009

AMANIDA TÈBIA D'HIVERN

Cuina de crisi: més idees per aprofitar aquells cigrons escabussers o aquell culet del pot de cigrons de la nevera. Només apte pels qui ens agrada barrejar fred i calent.



INGREDIENTS



Escarola

Un grapadet de cigrons cuits

Un grapadet de taquets de pernil salat o de becon

Un rajolí d'oli.

Un rajolí de vinagre (preferiblement de mòdena)

Una pisca de sal.



PREPARACIÓ

Rentem bé l'escarola i la posem a dins el taper que ens endurem a la feina.

A un altre taper petitó hi barregem els cigrons, el pernil (o becon), la sal, l'oli i el vinagre.



Quan arribem al menjador, escalfem el taper petit (després de fer la cua corresponent, per descomptat!) i aboquem la barreja a l'escarola. Remenem bé perquè totes les fulles quedin impregnadetes.



De fet, la idea de l'amanida tèbia es pot aplicar a qüalsevol barreja que pugui escalfar-se: amb els formatges de cabra, per exemple, queda molt bé

No hay comentarios:

Publicar un comentario